Cautare

404 de rezultate pentru "kaufland bistrita" (2.83 secunde)
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
Potrivit site-ului timponline.ro, Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita are sediul pe strada Closca nr. 3 din Bistrita, adresa la care locuieste si ministrul Ioan Botis.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Voinea, invidiat ca e pandur Atacantul Albert Voinea, de 19 ani, a revenit acasa dupa imprumutul la Gloria Bistrita, dar numai in vacanta. ... Imprumutat pana in vara la Bistrita, Voinea spera ca din sezonul viitor sa-si gaseasca un loc si la Pandurii Targu Jiu.
Asa se face ca in baza unor extrase de Carte Funciara, inca din 2005, conducatorii Uniunii Comunelor Graniceresti Nasaudene au vandut unor cumparatori de buna credinta pana si bunuri sau terenuri ce apar si astazi in inventarul Directiei Silvice Bistrita.
In patru ani, intre 2005 si 2008, numarul de hipermarketuri in Romania a explodat, pentru ca pe piata si-au facut intrarea retailerii germani Kaufland si Real, iar Carrefour a apasat pedala de acceleratie:
Printre ultimile controale intreprinse, la sfarsitul saptamanii trecute, se numara si cel efectuat la hypermarketul Kaufland. "Spre deosebire de alte societati verificate, la Kaufland nu am constatat abateri, ci doar lipsa planului de evaluare al riscurilor la locul de munca.
Amenda de 100.000 de lei aplicata de comisarii Garzii de Mediu Galati vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut Agentia de Protectie a Mediului Galati efectuase o verificare la hypermarketul Kaufland, punandu-le in vedere sa adopte masuri tehnologice adecvate pentru apele uzate evacuate pentru a se conforma cu legislatia de mediu in vigoare.
Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland).
La polul opus, Auchan si Kaufland platesc salarii medii brute de sub 2.000 de lei, insa in perioada 2008-2013 cele doua retele au aplicat majorari de 45-60% care au ridicat nivelul salarial aproape de cel platit de concurenta.
o fabrica de confectii (Catex SA), supermarket-urile Kaufland si Lidl, fostul Club al tineretului, Stadionul municipal, Sala Sporturilor, Clubul Sportiv Scolar si bazinul olimpic de inot (aflat in constructie). ... halele unei fabrici de confectii, un stadion, un club sportiv scolar, cele 2 supermaket-uri Lidl si Kaufland.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
In urma deciziei instantei, filialele judetene PNL si UDMR din Bistrita-Nasaud vor fi evacuate in cel mai scurt timp din sediile detinute pana in prezent pe Strada Gheorghe ßincai, instanta acordand castig de cauza fostului proprietar.
Astfel, consilierul judetean Nicolae Stan Iuga, fost presedinte al PD Bistrita-Nasaud, a demisionat din partid in urma cu cinci luni, pe motiv ca nu a obtinut functia de vicelider al organizatiei, si s-a inscris in PSD deoarece nu a dorit sa renunte la doctrina social-democrata.
Filialele judetene ale PNL si PD Bistrita-Nasaud au depus ieri in instanta cereri distincte care au insa acelasi continut:
google-analytics.com